Начин на плащане и доставка

Плащане

1. Потребителят има право да поръчва всички стоки, посочени в www.malkotokrache.com. При извършване на поръчката потребителят има право да избере вида, марката и модела на стоките и количеството им, начина за доставка, според предложените на www.malkotokrache.com възможности. При извършване на поръчка потребителят влиза в договорни отношения ПРОДАВАЧА за покупко-продажба на избрания артикул, регламентирани с настоящите Общи условия. Договорът за продажба от разстояние между ПРОДАВАЧА и потребителя се счита за сключен от момента на потвърждаване на конкретната поръчка от страна на ПРОДАВАЧА.

2. Всички поръчки получени в петък вечер, събота и неделя или по време на официални празници се обработват до 48 часа след първият работен ден.

3. Заплащането на цената по договора се извършва посредством посочените на www.malkotokrache.com начини, като с извършването на плащане потребителят прави доброволно изявление, че е съгласен да заплати продукта и че е съгласен с Общите условия. За момента плащанията са с наложен платеж през Спиди и Еконт.

4. Посочените на www.malkotokrache.com цени на продуктите са крайни и са с включен ДДС. Цената за доставка се плаща от ПОТРЕБИТЕЛЯ.

5. ПРОДАВАЧЪТ си запазва правото да променя цените на продуктите,  както и тези за доставка.

6. Плащането се извършва с наложен платеж – при доставка на поръчания продукт.

Доставка

1. Доставката на поръчан чрез www.malkotokrache.com продукт се извършва, чрез нашият партньор, куриерска фирма Спиди (от понеделник до петък) и Еконт (от понеделник до петък)  до посоченият от Вас адрес. Предлага се опцията “Тествай преди да платиш” на поръчките. В случай, че се възползвате от тази опция и се откажете от поръчката, дължите на куриера таксата по връщането на поръчката.

2. Поръчките за София и страната се доставят с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА САМО ПРИ ПОРЪЧКИ НАДВИШАВАЩИ 130 ЛЕВА, в рамките на 1 до 3 работни дни! Обработката на направените поръчки се извършва до 48 часа, в работни дни.

3. При доставката получателят подписва товарителница, с което се удостоверява точното изпълнение на поръчката.